McCarthy
Best2018_CCC_A33.png

Christchurch Life

As an incentive to building owners in Christchurch we were asked to create a visual system that would brighten up the environment in the middle of winter and also show and strengthen the image of the city.

The design needed to include a multitude of colour ways to create variation, but more importantly it had to work for a 2 metre wall length up to a wall 100 metres in length. Each panel could be put alongside any other panel in the collection and still work – big or small, long or short, the designs made use of intersecting lines and breaks in order to work across a multitude of situations

Finalist Best Awards 2018

Best2018_CCC_A3.png
Best2018_CCC_A35.png
Best2018_CCC_A37.png
Best2018_CCC_A33.png
Best2018_CCC_A32.png
Best2018_CCC_A34.png
Best2018_CCC_A36.png
Best2018_CCC_A38.png
Best2018_CCC_A39.png
Best2018_CCC_A310.png